Veldwerker, chef-de-cuisine (bedrijfscatering), huisalchemist, teamcoach

Na een treffen met een klasse-4 full-body verschijning is Rob slachtoffer geworden van bezetenheid.

Nadat er geen enkel bord of stuk glaswerk meer heel was, heeft zijn toenmalige werkgever in alle wanhoop GBNL gecontacteerd.

Het bleek een pittige klus om zo’n beer van een kerel vast te zetten en de uitdrijving van deze klasse 4 verschijning tot een goed eind te brengen. Gelukkig was tijdens deze encounter Claudia ter plekke en was als enige bij machte om tot hem door te dringen en hem tot rust te brengen.

Het (uiteindelijke) succesvolle exorcisme heeft geleid tot een moment van bezinning bij Rob. Hij heeft toen een dappere zet gemaakt, noem het lot; noem het karma:

Hij zou zijn kunsten en kwaliteiten gaan inzetten voor Ghostbusters NL als huiscateraar!

Hij heeft al veelvuldig overwerkte collega’s even tot rust weten te roepen en hen opgepept met zijn legendarische mosterdsoep (waarvan hij maar niet wil zeggen wat zijn geheime ingrediënt is).

De laatste tijden wordt ook  GBNL-HQ geteisterd door een klasse 3 “roaming spirit”. Deze heeft het op Rob z’n voorraadkast voorzien en ondanks dat het vaak een enorme bende in de keuken is door dit wezen, kan Rob het niet over zijn hart verkrijgen om dit wezen de toegang tot z’n provisiekast geheel te ontzeggen.

De speciale connectie met Claudia is hij nooit meer verloren.